WAT IS

Bas in de klas

De digitale en interactieve lesmethode voor peuters en kleuters

Met Bas in de klas lanceert Palet Educatie een nieuw platform voor Bas in 2020 waarin 4 nieuwe digitale producten een plaats hebben gekregen. De reeds vertrouwde content van Doe meer met Bas, Baswereld, Bas gaat digitaal en Bas telt mee is opgenomen in dit platform en daarnaast worden er ook regelmatig nieuwe spellen en thema’s toegevoegd. De thuisversie bevat alleen taal en rekenspelletjes zoals die eerder al beschikbaar waren voor Bas gaat digitaal en Bas telt mee.

/ thuis

Taal & reken spelletjes voor thuisgebruik

/ school basis

Nu verkrijgbaar

/ peuter

Nu verkrijgbaar

/ school compleet

Nu verkrijgbaar

BAS IN DE KLAS

Even uitproberen?

Geen zorgen de demo stopt automatisch en er zijn geen kosten aan verbonden.

  Demo licentietype:

  Brinnummer: *

  Schoolnaam: *

  Aantal leerlingen: *

  Schoolleverancier *
  HeutinkDe Rolf GroepReindersn.v.t.

  Organisatienaam: *

  Straat + huisnumme: *

  Plaatsnaam: *

  Postcode: *

  Telefoonnummer: *

  Contactpersoon: *

  E-mailadres voor bevestiging *

  Opmerkingen

  Voor de leeftijd 4 tot 7 jaar.

  BAS IN DE KLAS

  Bas in de klas is er ook voor thuis. Nu de kinderen thuis zijn hoeven ze niet stil te zitten. Met Bas in de klas voor thuis heeft u toegang tot allerlei leuke en leerzame spelletjes voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. De spelletjes zijn voor het (voorbereidend) reken- en taalonderwijs en zijn eerder bekende van Bas gaat digi-taal en Bas telt mee.

  Spelenderwijs leren met de inspirerende taal- en rekenspelletjes van Bas in de klas is onwijs leuk!

  TAAL

  REKENEN

  Alles over

  Taal

  Het onderdeel taal is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van vier tot zeven jaar. Het programma richt zich voornamelijk op de stimulering van de taalontwikkeling in de fase van de beginnende geletterdheid.
  Het taalaanbod in Bas in de klas is boeiend, relevant en concreet. Het is in eerste instantie gericht op het hier-en-nu en gaat uit van spelsituaties. Voor oudere kinderen is een zekere abstractie aangebracht. In de gele, rode en blauwe doos wordt bij de meeste oefeningen de passieve taalontwikkeling (onder andere de woordenschat) gestimuleerd. Het programma is ook interactief, met name wat betreft het element ‘betekenisvol leren’. Dat wil zeggen dat het programma aanspraak maakt op de intrinsieke motivatie van kinderen en dat er rekening gehouden is met de natuurlijke leefsituatie van kinderen.

  Alles over

  Rekenen

  Het onderdeel rekenen is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Het programma richt zich op de stimulering van het getalbegrip van het jonge kind.
  Het programma is opgebouwd rond een kast met vier laden: de gele, de rode, de blauwe en de groene la. Iedere kleur staat voor het stimuleren van een andere vaardigheid. Meten, de tijd, basisvaardigheden tellen, omgaan met hoeveelheden, meetkunde en verhoudingen. Er zijn ook allerlei doe- en luisterspelletjes waarbij tellen aan de orde komt.

  Vol leuke spelletjes en oefeningen met Bas in de hoofdrol.

  Hulp of een vraag?

  Contact

  Algemene vragen

  Heeft u een algemene vraag? neem dan contact op met de afdeling educatief van Royal Jongbloed via het nummer: (088) 326 33 99.

  Technische vragen

  Heeft u een vraag of problemen met de omgeving, dan kunt u een mail sturen via het contactformulier of contact opnemen via (088) 326 33 62 Elke werkdag bereikbaar van 08:30 uur t/m 16:00 uur.